1-op-1 begeleiding

Je weet ongeveer welk verhaal je wilt vertellen, maar dan gaat de camera aan en stelt de interviewer een onverwachte vraag. Hoe reageer je? 
 
Je bent politiek actief en schrijft de mooiste bijdragen, maar jouw bijdragen in de raadszaal halen bijna nooit de krant. Wat doe je verkeerd?
 
Wil jij regie nemen over jouw presentatie, zowel in de raadszaal als in de media? Ben je presentator, woordvoerder of word je als wetenschapper of (ervarings)deskundige geïnterviewd? Wil je leren vertrouwen op jouw verhaal?
 
Media- en interviewtraining staan al snel onderaan de prioriteitenlijst, terwijl het zoveel invloed heeft op je profilering en hoe je boodschap ontvangen wordt!

Ik kan je eenmalig of over een langere periode trainen. Ik analyseer jouw optredens in de media of politiek en begeleid je bij het vinden en ontwikkelen van jouw stijl en profiel. Je krijgt voorafgaand aan elke sessie opdrachten die inzicht geven in de manier waarop jij je presenteert: je kracht en ontwikkelpunten. 
 
We kijken samen naar je mediaoptredens en bespreken in een vertrouwelijke setting over jouw ervaringen en eventuele worstelingen. We werken samen aan jouw verhaal en focus, waardoor je steviger in je schoenen staat als de camera of microfoon aan gaat! Het geleerde breng je tijdens de sessie(s) meteen in de praktijk. Deze training bied ik zowel individueel als in groepsverband aan.


laten we samenwerken

Rina Molenaar,
CEO Woord en Daad Foundation

Esther zorgt voor een ontspannen setting en een omgeving waar mensen zich prettig voelen en kwetsbaar durven op te stellen. Zelfs al is het een beetje spannend,  door Esther ga je het op den duur zelfs leuk vinden om voor de camera te staan. Daarbij is ze eerlijk en geeft ze op een vriendelijke manier directe feedback. Dat is iets wat bij Woord en Daad collega’s past en is door iedereen heel erg op prijs gesteld.

Jurriën Dekker, hoofdredactie Reformatorisch Dagblad 

“Esther heeft de gave om zich helemaal te verplaatsen in de huid van de opdrachtgever en ziet kans om vanuit die houding op creatieve wijze tot gewenste resultaten te komen. Ze doet dat op een zeer betrokken, respectvolle en professionele wijze.”

Marloes Nouwens-Keller, woordvoerder Protestantse Kerk in Nederland (PKN)

“Esther is accuraat, snel, enthousiast en initiatiefrijk. De samenwerking met Esther was heel goed. Ik zou het zo weer doen.”

Joanne Bijleveld, presentatrice KRO-NCRV

“Door haar oprechte interesse en luisterend oor, weet ze verhalen omhoog te krijgen die je hart weten te raken. Naast haar enorme gedrevenheid om verhalen en producties van (maatschappelijke) betekenis te maken, zal ze altijd naar kwaliteit en schoonheid streven.”

Reinder van Dijk, eindredacteur Levensbeschouwing KRO-NCRV

“Esther kijkt naar mensen om. Positief en betrokken. Als je Esther op een klus zet, weet je dat het goed komt!”

Gerdien, burgerraadslid lokale ChristenUnie

"De reflectieve vragen die Esther mij vanuit haar achtergrond en ervaring stelde, hebben mij echt verder gebracht. Het reflecteren op die vragen maakte allerlei inzichten in mij wakker. Op basis van die inzichten kon ik praktische acties formuleren en concrete stappen zetten. Esthers scherpe analyse en de op mij afgestemde adviezen vulden mijn eigen reflectie mooi aan. Al met al een waardevolle ervaring." 

Jaco Pons, jeugdwerkadviseur JBGG & trainingsacteur

"Mijn eerste berichtje aan Esther was een goede beslissing. Esther is positief, opbouwend en helpt je door haar rustige en bewuste manier van doen grote stappen verder. Intussen sluit ze ook precies aan bij de persoon die ze voor zich heeft en weet ze wat je nodig hebt in je ontwikkeling. Ze denkt mee, biedt een luisterend oor en stelt de juiste, reflectieve vragen, die bijdragen aan een bewustwording."

Verzenden

Kan ik iets voor jou of jouw organisatie betekenen? Heb je een vraag? Vul onderstaand contactformulier in en dan neem ik contact met je op.

laten we samenwerken!

wat kan ik voor je betekenen?

Dankjewel voor jouw berichtje! Ik neem snel contact met je op. :)