Boekingen

Op een podium staan, geïnterviewd worden voor de camera of alle ogen die op je zijn gericht tijdens een debat in de raadszaal. Ik weet hoe dat is, want ik doe het zelf ook. De spanning vooraf (waarom wil ik dit?), de adrenaline tijdens het optreden en de voldoening (of frustratie!) achteraf.

Vlak voor een optreden zeg ik altijd tegen mezelf: waarom heb ik ‘ja’ gezegd? Van wie moest dit ook alweer? Om daarna intens te genieten van het publiek, de schijnwerpers en mijn verhaal.    

laten we samenwerken!

Verhalen vertellen, vragen stellen en mooie gesprekken leiden. Er iets bijna niets mooiers dan dat. Naast mijn advieswerk en 1-op-1 begeleiding ben ik te boeken als presentator voor televisie- en videoproducties of als dagvoorzitter. Ik ben toegankelijk, warm, houd van interactie en kan goed improviseren.

Presentator

inzetbaar als

Klik hier

Schrijven blijft mijn eerste liefde. Daarom maak ik altijd ruimte in mijn agenda voor het schrijven van artikelen, columns én een nieuw boek! 

Schrijver

klik hier

Verzenden

Kan ik iets voor jou of jouw organisatie betekenen? Heb je een vraag? Vul onderstaand contactformulier in en dan neem ik contact met je op.

laten we samenwerken!

wat kan ik voor je betekenen?

Dankjewel voor jouw berichtje! Ik neem snel contact met je op. :)