Advies

Wat is het verhaal van jouw organisatie of bedrijf en hoe zet je video in om dat aan klanten, leden of achterban te vertellen? Misschien zijn jullie al video’s of livestreams aan het maken, maar ben je niet tevreden over de kwaliteit? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! 

Ik kan me goed verplaatsen in verschillende belangen en gevoeligheden.  Welke tone of voice past bij de doelgroep? Welk verhaal willen jullie vertellen en wat is daarvoor nodig? Wie zet je vóór de camera en hoe investeer je in zijn of haar ontwikkeling? 

We kunnen op verschillende manieren samenwerken en dat onderzoeken we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kan ik dagelijks leiding geven aan de videomakers, nieuwe formats ontwikkelen en inhoudelijk betrokken raken bij de verbetering van het productieproces. 

Om visie op de inzet van video te ontwikkelen, kan ik de hoofdredactie, het bestuur of managementteam adviseren bij het stellen van kaders en ondersteunen bij het schrijven van strategisch beleid.   

laten we samenwerken

Als eindredacteur ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en dagelijkse aansturing van het videoteam of de redactie. Ik werk aan inhoudelijke en kwalitatieve verbetering van videocontent (televisieprogramma’s en online content). Nieuwe formats ontwikkelen, relatiebeheer met externe partners en het begeleiden van verslaggevers of presentatoren behoren tot de mogelijkheden. 

eindredacteur

aanbod

Klik hier

Als strategisch media adviseur ontwikkel ik het mediabeleid en de mediastrategie van jouw organisatie. Samen denken we na over het verhaal dat je wilt vertellen en via welke kanalen je dat het beste kunt doen. Ik analyseer bestaande content (video en sociale media) en kom met concrete aanbevelingen. 

strategisch media adviseur

klik hier

Rina Molenaar,
CEO Woord en Daad Foundation

Esther zorgt voor een ontspannen setting en een omgeving waar mensen zich prettig voelen en kwetsbaar durven op te stellen. Zelfs al is het een beetje spannend,  door Esther ga je het op den duur zelfs leuk vinden om voor de camera te staan. Daarbij is ze eerlijk en geeft ze op een vriendelijke manier directe feedback. Dat is iets wat bij Woord en Daad collega’s past en is door iedereen heel erg op prijs gesteld.

Jurriën Dekker, hoofdredactie Reformatorisch Dagblad 

“Esther heeft de gave om zich helemaal te verplaatsen in de huid van de opdrachtgever en ziet kans om vanuit die houding op creatieve wijze tot gewenste resultaten te komen. Ze doet dat op een zeer betrokken, respectvolle en professionele wijze.”

Marloes Nouwens-Keller, woordvoerder Protestantse Kerk in Nederland (PKN)

“Esther is accuraat, snel, enthousiast en initiatiefrijk. De samenwerking met Esther was heel goed. Ik zou het zo weer doen.”

Joanne Bijleveld, presentatrice KRO-NCRV

“Door haar oprechte interesse en luisterend oor, weet ze verhalen omhoog te krijgen die je hart weten te raken. Naast haar enorme gedrevenheid om verhalen en producties van (maatschappelijke) betekenis te maken, zal ze altijd naar kwaliteit en schoonheid streven.”

Reinder van Dijk, eindredacteur Levensbeschouwing KRO-NCRV

“Esther kijkt naar mensen om. Positief en betrokken. Als je Esther op een klus zet, weet je dat het goed komt!”

Gerdien, burgerraadslid lokale ChristenUnie

"De reflectieve vragen die Esther mij vanuit haar achtergrond en ervaring stelde, hebben mij echt verder gebracht. Het reflecteren op die vragen maakte allerlei inzichten in mij wakker. Op basis van die inzichten kon ik praktische acties formuleren en concrete stappen zetten. Esthers scherpe analyse en de op mij afgestemde adviezen vulden mijn eigen reflectie mooi aan. Al met al een waardevolle ervaring." 

Jaco Pons, jeugdwerkadviseur JBGG & trainingsacteur

"Mijn eerste berichtje aan Esther was een goede beslissing. Esther is positief, opbouwend en helpt je door haar rustige en bewuste manier van doen grote stappen verder. Intussen sluit ze ook precies aan bij de persoon die ze voor zich heeft en weet ze wat je nodig hebt in je ontwikkeling. Ze denkt mee, biedt een luisterend oor en stelt de juiste, reflectieve vragen, die bijdragen aan een bewustwording."

Verzenden

Kan ik iets voor jou of jouw organisatie betekenen? Heb je een vraag? Vul onderstaand contactformulier in en dan neem ik contact met je op.

laten we samenwerken!

wat kan ik voor je betekenen?

Dankjewel voor jouw berichtje! Ik neem snel contact met je op. :)